Droppformade implantat för naturliga bröst

Home / Läkemedel / Droppformade implantat för naturliga bröst

Droppformade implantat för naturliga bröst

När man pratar om bröstförstoringar ser många fortfarande 90-talets gigantiska silikonbröst framför sig och blir avskräckta. Det många inte vet är att bröstförstoringar idag ofta är så naturliga att endast ett väldigt tränat öga kan se att brösten inte är helt naturliga. Med droppformade implantat i brösten får man ett mer naturligt resultat än någonsin tidigare då de följer bröstens naturliga form samtidigt som de ger ett rejält lyft.

Öka flera storlekar

Att sträva efter ett naturligt resultat efter en bröstoperation betyder inte att man behöver göra avkall på storleken. Med professionella droppformade implantat från Motiva kan man öka många kupstorlekar under en enda operation och fortfarande få bröst som för omgivningen ser helt naturliga ut. Implantaten från Anatomical TrueFixation är utformade just för detta och för att alla ska kunna känna sig bekväma med en operation.

Silikonimplantat på ett tryggt sätt

När man jämför droppformade implantat är just det från Anatomical TrueFixation något av en revolution på marknaden. Detta tack vare implantatens utformning som är innovativ och har många fördelar både för kirurgen och läkarna samt såklart den som använder dem.

Dessa implantat är enklare att fixera vid en insättning tack vare de blå linjer som är synliga på implantaten och hjälper till under kirurgens arbete. Dessa är också anledningen till att de droppformade implantaten är enklare att kontrollera vid de viktiga uppföljningsbesöken och röntgen.

Säkrare fixering efter operationen

Dessa droppformade implantat från TrueFixation har ett helt nytt fixeringssystem med två små flikar som kirurgen opererar fast i vävnaden för att implantaten ska fixeras och inte förflyttas inuti brösten. Jämfört med äldre inlägg är detta en stor skillnad som både syns och märks. Det gör att resultatet av bröstförstoringen kommer att hålla sig likadant och inte förändras nämnvärt under läketiden.

En helt ny känsla

De som har tagit ut sina gamla implantat till förmån för att operera in dessa droppformade implantat bekräftar att det är en stor skillnad i hur implantaten känns jämfört med äldre varianter.

En av nyheterna med implantaten från TrueFixation är just deras helt nya SmoothSilk/SilkSurface-yta. Tack vare den cellvänliga ytan minimerar de risken för kapselbildning och andra otrevliga komplikationer.

Förberedelser inför en bröstoperation

Det finns många sätt att förbereda sig inför en bröstförstoring. Det första man ska göra är förstås att vara helt säker på sitt beslut och konsultera med både läkare och eventuellt en psykolog om valet känns svårt. Efter en bröstförstoring får man inte lyfta tungt eller anstränga sig på annat sätt under minst två månaders tid. Det är därför viktigt att planera operationen väl och se till att man kan få hjälp med tunga saker den närmsta tiden efter operationen. En bröstförstoring gör i regel ganska ont men det är inte en smärta som varar länge. Man får såklart tillräckligt med hjälp från kliniken och det vackra resultatet kommer göra att allting känns värt det i slutändan.

booster