Förbättra kognitiva förmågor med läkemedel och nikotinfritt snus

Home / Läkemedel / Förbättra kognitiva förmågor med läkemedel och nikotinfritt snus

Förbättra kognitiva förmågor med läkemedel och nikotinfritt snus

Om du någonsin har tänkt på att ta läkemedel eller något liknande för att öka din prestation, så är chansen stor att du redan gör det! Kaffe innehåller koffein som blockerar en naturlig kemikalie i kroppen som framkallar sömn. Detta är ett exempel på så kallade “smarta droger” som är ofarliga och förbättrar kognitiva förmågor som till exempel minne, kreativitet och koncentration. Förutom koffein i kaffe finns Ritalin och Adderall som också kan förbättra prestationsförmågan hos friska människor.

Undvik biverkningar med nikotinfritt snus

Emellertid finns det vissa etiska problem med att använda läkemedel och droger för att förbättra kognitiva förmågor. Det finns nästan alltid några biverkningar och för att undvika detta finns det andra alternativ. Ett alternativ för snusare som snusar för att få effekterna av nikotinet är nikotinfritt snus utan tobak. Hos webbutiken Nettotobak hittar du ett stort sortiment av nikotinfritt snus av hög kvalitet med många goda smaker som:

  • Cola & lime
  • Grönmynta
  • Melon
  • Lakrits
  • Espresso
  • Mint

Dessa smaker i kombination med tillsatt koffein och ginseng gör att du kan fortsätta snusa och fortfarande förbättra dina kognitiva förmågor. I deras sortiment finns både nikotinfri portion och lössnus. Att gå över till nikotinfritt snus är ett utmärkt val också för de som vill sluta snusa eller som är gravida. Gör ett besök hos Nettotobak redan nu och köp förslagsvis Onico Original som ger en så tobakslik upplevelse som möjligt, trots att den är helt utan tobak och nikotin! Välj mellan att köpa en dosa eller ett 10-pack för att få ett rabatterat pris på varje dosa och spara pengar.

Läkemedel

booster